Når du har lastet ned BitLord, starter du installasjonsprogrammet. Så velger du installasjonsspråket du foretrekker ut fra valgene du får og trykker på OK.

Det neste du gjør er å trykke på Next.

Nå vil du få opp en lisenskontrakt. Her er det i bunn og grunn bare å trykke på I Agree for å gå videre.

I dette vinduet kan du velge hvilken komponenter du skal installere. Her kan du la alt være huket av som på bildet og så trykke på Next.

Og så vil du få opp et valg over hvilken mappe BitLord skal installeres i. Her kan du gjerne beholde det foreslåtte alternativet. Neste steg er å trykke på Install.

Nå har du installert BitLord. For å starte det når du avslutter installasjonen, huker du av for Run BitLord 1.1 og trykker på Finish.