Installasjon av ClamAV (antivirus)

Det finnes i skrivende stund svært få virus som er rettet mot Linux, men det er best å være på den sikre siden. Her har vi valgt å installere ClamAV siden dette virker som et enkelt og greit produkt. I følge produsentene fungerer det også veldig bra sammen med mailservere, men vi kommer ikke til å ta for oss hvordan dette skal settes opp.

Det du må gjøre er å skrive inn: # apt-get install clamav
Dermed vil installasjonen begynne. Bare følg instruksjonen som vil komme og bestem deg for hva som passer best for din server. Instruksjonen er lett å forstå, så det skal ikke by på store problemer.