Når du har lastet ned ShareAza, starter du installasjonsprogrammet. Så velger du installasjonsspråket du foretrekker ut fra valgene du får og trykker på OK.

Det neste er bare en velkomstbeskjed. Trykk på Neste for å gå videre.

Nå vil du se lisensbetingelsene som du må godkjenne. For å kunne installere ShareAza må du nødt til å godta denne. Trykk så på Neste når du har gjort det.

Her kan du velge hvor du vil installere ShareAza. Normalt vil det være greit å beholde foreslått installasjonsmappe. Trykk på Neste for å gå videre.

Her kan du velge om du vil installere med flere språkalternativer. Trykk på Neste når du har gjort ditt valg.

Nå kan du velge hva mappen i startmenyen skal hete eller om du vil kutte denne ut helt. Her trenger du ikke endre på noe spesielt så vi går videre ved å trykke på Neste.

Her kan vi velge noen tilleggsting før installasjonen skal fullføres. Om du ønsker å endre på noe av dette, er det bare å huke vekk det du ikke vil ha der. Ellers er det bare å trykke på Neste for å gå videre.

Nå vil du se et resyme av alt du har valgt. For å installere med disse valgene trykker du på Installer.

Når ShareAza er ferdig med installasjonen av programvaren vil du få opp en standardadvarsel som påpeker at du bør installere et bra virusprogram og holde dette oppdatert jevnlig. Trykk på Neste for å gå videre her.

Nå har du kommet til siste skjermbildet for installasjonen. Her kan du velge om du vil starte ShareAza eller ikke, når du avslutter installasjonsveiviseren. Trykk på Ferdig når du har gjort ditt valg.